Klubnyheder

AFVIKLING AF BØRNE- OG UNGDOMSKAMPE (U9-U17) I VÆRLØSEHALLEN

16. oktober 2020, 12.59

PROTOKOL FOR AFVIKLING AF BØRNE- OG UNGDOMSKAMPE  (U9-U17) I VÆRLØSEHALLEN


Furesø Håndbold Klub følger sundhedsmyndighedernes og forbundets (DHF/HRØ) Covid-19 retningslinjer, og er samtidig underlagt Furesø Kommunes skærpede retningslinjer for trænings- og kampafvikling, hvilket betyder at vi max. må være 50 personer i hallen alt inklusive.


FØLG ALTID SUNDHEDSSTYRELSENS ANBEFALINGER

Generelt skal sundhedsmyndighedernes anbefalinger vedr. Covid19 skal til enhver tid overholdes.

a.     Bliv hjemme, hvis du har symptomer

b.     Hold afstand

c.     Afspritning og håndhygiejne

d.     Begræns smitte - ingen unødigt ophold i hallen


BRUG DEN RIGTIGE IND- OG UDGANG I VÆRLØSEHALLEN

Alle håndboldspillere og trænere skal bruge indgangen forenden af Værløsehallen markeret med ”indgang håndbold” som ind- og udgang til Værløsehallen.


Afsprit venligst hænder med det samme ved indgang til Værløsehallen. Der er opsat dispensere med håndsprit umiddelbart indenfor indgangen til hallen.


MØDETID, OMKLÆDNING OG OPVARMNING

Mødetid max. en time før kampstart.


Der vil være vært(er) til stede i hallen fra Furesø HK, som guider både hjemme- og udehold samt dommere igennem en forhåbentlig god kampoplevelse i Værløsehallen. Henvend jer derfor til en vært (er klædt i tøj fra Furesø HK) ved ankomst.


Furesø HK kan i forbindelse med ungdomskampe IKKE tilbyde omklædningsrum til hverken hjemme- og udehold samt dommere i forbindelse med kampe i Værløsehallen. Furesø HK henstiller derfor til, at alle ungdomshold (både hjemme- og udehold samt dommere) møder omklædt til kamp og efterfølgende tager bad hjemme efter kamp

       

Adgang til afmærkede opvarmningsarealer en time før kamp umiddelbart ved ankomst. Opvarmningsarealet kan således også bruges til taktisk oplæg. Bemærk INGEN brug af harpiks og INGEN boldspil i opvarmningsarealer. Furesø HK sørger for rengøring af opvarmningsarealer efter et hold har brugt disse, så opvarmningsarealerne er klar til næste hold.


Adgang til hal hurtigst muligt når denne er ledig og rengjort – min. 15 minutter før kamp. Gå ikke ind på banen, 

før banen er tømt for tidligere hold og er rengjort.


KAMPAFVIKLING

·       Furesø HK forsøger at afvikle på så normal vis som muligt.

·       Huske selv at medbringe evt. overtrækstrøjer til eget hold – da disse ikke må udlånes mellem hold.

·       Pause i kampe afholdes på banen.

·       Normal hilsepligt efter kamp er suspenderet.

·       Forlad banen og Værløsehallen hurtigst muligt efter kamp, så hallen kan klargøres til næste hold/kamp.

·       Evaluering af kamp kan ikke foregå i Værløsehallen af hensyn til gældende forsamlingsantal.

 

TILSKUERE OG ADGANG TIL AT SE KAMPE

I forbindelse med kampafvikling af ungdomskampe kan Furesø HK byde velkommen til max. 5 tilskuere for såvel hjemme- som udehold.


De 5 tilskuere fra hjemmeholdet er primært tænkt som forældre/frivillige med aktive opgaver omkring kampafvikling for eget barns hold (herunder f.eks. vært, rengøring, dommerbord, streaming af kampe til fælles platform, hvor personer med interesse i kampen kan se med hjemmefra mv.) De 5 tilskuere fra hjemmeholdet med ovennævnte roller er velkomne i hallen fra en time før kampstart. Hjemmeholdets tilskuere bedes forlade hallen umiddelbart efter at rengøringsopgaver og øvrige opgaver umiddelbart efter kampafslutning er udført.

       

De 5 tilskuere fra udeholdet er primært tiltænkt chauffører for udeholdets spilere. Furesø HK opfordrer til, at udeholdets tilskuere ligeledes livestreamer kampen til passende platform, så de tilskuere fra udeholdet, som ikke kan huses i Værløsehallen, også får mulighed for at se kampen. Udeholdets tilskuere er velkomne i hallen fra kampstart, og bedes igen forlade hallen umiddelbart efter kampafslutning, så tilskuerpladser kan rengøres inden næste kamp.


Alle tilskuere bedes tage plads på tilskuerpladserne bag målet og IKKE på bænke langs banen.


Alle tilskuere SKAL sidde ned med god afstand i forbindelse med kampafviklingen.


Furesø HK forbeholder sig ret til at afvise tilskuere for såvel hjemme- som udehold, hvis flere end 5 tilskuere møder op – af hensyn til overholdelse af forsamlingsantallet.


TOILETTER

Der henvises til brug af toiletterne umiddelbart i forbindelse med indgangen til Værløsehallen.


CAFÉ

I forbindelse med Værløsehallen er der en café. Furesø HK kan ikke garantere, at denne er åben i forbindelse med kampafvikling. Såfremt caféen er åben, og man måtte ønske at købe noget herfra, skal man huske at bære mundbind ved indkøb i caféen.


PERSONLIGE EJENDELE

Furesø HK henstiller til, at man altid medbringer sine personlige ejendele til de arealer, man opholder sig i (fra opvarmningsareal til banen og herefter når man forlader hallen umiddelbart efter kampafslutning). Dette skyldes alene, at Furesø HK ikke kan være ansvarlige for evt. tyveri i forbindelse med kampafviklingen


HJÆLP TIL MED AT SIKRE EN HENSIGTSMÆSSIG KAMPAFVIKLING

Af hensyn til vores alle sikkerhed og for at sikre at vi fortsat kan dyrke håndbold i hallerne, også i en Corona tid, bedes alle hold og spillere efterleve ovenstående retningslinjer i forbindelse med kampafvikling.


Alle bedes efterleve instruktioner fra vært(er) og halpersonale.


Hjælp til med at rengøre kontaktflader i hal og opvarmningsarealer


Er du/I i tvivl om noget i forbindelse med kampafviklingen, så tøv ikke med at spørge jeres vært eller halpersonalet.  Vi er der alle for at hjælpe og for at sikre en sikker og tryg kampafvikling, så alle får en god oplevelse omkring kampafviklingen i Værløsehallen.


Furesø HK glæder sig til at byde dig og dit hold velkommen til kamp i Værløsehallen.

 

Med sportslige hilsner

Bestyrelsen i Furesø Håndbold Klub