Klubnyheder

Covid-19 update fra Furesø Håndbold Klub

17. september 2020, 21.24

Kære alle spillere og forældre i Furesø Håndbold Klub.

Her kommer en vigtig update fra klubben angående Covid-19:

Vi har nu desværre registreret vores første tilfælde af Covid-19 i klubben. Der er på vores Dame Senior hold 1+2 konstateret en positiv test. Spilleren har ikke været i hallen, efter hun blev testet positiv og ej heller 3 dage før testen blev taget. Vi har i klubben og i samråd med DS's trænerteam aflyst al træning i denne uge for DS 1+2, og fået udskudt den første turneringskamp, som skulle have været spillet i denne weekend. Den smittede spiller har, som det foreskrives været i kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed, og på deres anbefalinger, er resten af DS-truppen blevet bedt om at selvisolere sig og få taget test på hhv. dag 4 og 6 efter holdkammeratens smittekonstatering. Efter denne periode og efter fremvisning af negative Corona-test, vil DS-truppen kunne genoptage træningen. Vi har ydermere valgt af aflyse al træning for Herre Senior også, da denne trup er/har været en del sammen med DS truppen både privat og i klub-regi. Det gælder ligeledes her, at ingen spillere eller trænere fra HS truppen vil blive tilladt adgang til hallen, før negative test foreligger.

Vi har som forening fulgt vores forbunds protokol og sundhedsmyndighedernes retningslinier omkring isolering af smitteramte hold. Da vi ikke har hørt om andre tilfælde i klubben, har vi valgt at fortsætte med vores ungdomstræning.

Vi har dog igennem længere tid arbejdet sammen med Furesø Kommune om en mere "Corona" orienteret brug af Farum Arena og Værløse hallen, og sender mere information ud om det imorgen.

Hvis nogen har spørgsmål til ovenstående så er man meget velkommen til at skrive til os på 


"bestyrelsen@furesoehaandbold.dk.


Sportslige hilsner Furesø Håndbold Klub.